Teren Mircea Eliade

Bucharest Warriors - Locatie teren antrenamente

Liceul Sportiv "Mircea Eliade"

Adresa: Str. Splaiul Independentei Nr. 315-317
Sector 6, Bucuresti

Reper: IDM Club, Grozavesti, Regie, Politehnica

Acces:
Metrou Grozavesti (M1, Dristor 2) - 10 min de mers pe jos
Metrou Petrache Poenaru (Semanatoarea, M1-Dristor 2, Republica) - 7 min de mers pe jos
Autobuz: 601

Parerea copiilor din echipa

Andrei Matei, 15 ani -
"Mi-a placut foarte mult acest sport, joc de un an si cinci luni. Nu puteam sa am o echipa mai buna. Sportul e complex dar placut. Vreau sa ajung in America in NFL."

Robert, 13 ani -
"Mentalitatea total diferita de celelalte sporturi. Fac fotbal american de 2 ani si 6 luni. Mi se pare un sport total diferit de celelalte din cauza mentalitati pe care dupa ce am inteles o am devenit mai ordonat in tot ce fac. Echipa de copii calca pe urmele echipei de adulti, prima echipa de fotbal american din Romania. Echipa este in dezvoltate avand nevoie de cat mai multi participanti. Imi doresc sa evoluez din toate punctele de vedere pentru a pride o bursa la colegiu in state."

Ionut-Enrique, 16 ani -
"Am fost determinat sa practic acest sport pentru ca vedeam la televizor meciuri si era interesant. M-am alaturat echipei in octombrie cand antrenamentele se tineau pe stadionul Dinamo. Echipa mi se pare foarte buna colegii sunt amabili si te poti integra repede. Ca planuri pe viitor momentan nu am pentru ca sunt la stadiul de incepator dar daca am vointa ma gamdesc si la roster-ul echipei mari, cine stie."

Sergiu, 16 ani -
"Am fost pasionat de sporturi putin mai agresive de cand eram mic si cu prima ocazie am incercat si fotbal american. Joc de 6 luni. Echipa mea este un colectiv unit, reprezentat de copii de varsta mea cu care ma inteleg super bine! Sportul imi arata calitati pe care nu stiam ca le am! Nu am un plan anume dar am de gand sa mai practic acest sport o perioada buna de timp!"

Alin, 14 ani -
"Urmaream NFL inainte sa practic fotbal american si mi s-a parut interesant sportul. Practic acest sport de 1 an. Echipa mi se pare unita si priceputa la aproape toate aspectele acestui sport. Sportul mi se pare foarte complicat dar si foarte frumos. Momentan practic doar de distractie si pentru mentinerea sanatatii."

Emi, 15 ani -
"Mi-a plăcut totul la acest sport de când am aflat de el. Joc la Warriors de 1 an și 4 luni. Echipa este super ajutătoare iar sportul este cel mai plăcut lucru pe care l-am făcut în ultimii 2 ani. Vreau să ajung in NFL."

Intrebari frecvente

Cine este Bucharest Warriors?

Bucharest Warriors este cea mai veche echipa de fotbal american din Romania, care a investit puternic in jucatori, pregatind pana in prezent peste 1000 de persoane, fiind astfel principalul promotor al fotbalului american si al sportului fair-play din tara.

Ce este fotbal american?

Fotbalul american este un sport de echipa strategic, foarte specializat, in care copii vor invata sa fie disciplinati, sa urmareasca obiectivele stabilite si sa lucreze impreuna cu noi colegi

Cine poate practica fotbal american?

Fotbalul american poate fi practicat de oricine, indiferent de varsta, greutate sau gen.

De ce sa joci fotbal american la Bucharest Warriors?

Bucharest Warriors are capacitatea pentru a pregati eficient, oferind conditii optime pentru practicare si dezvoltare.

Din 2007 pana in prezent:

    - am creat o comunitate,
    - am pregatit nou-venitii in timp record pentru primul lor meci,
    - am inovat prin metodele noastre de antrenament,
    - avem combinatia perfecta pentru pregatirea teoretica si practica,
    - am transferat know-how de organizare si antrenament catre celelalte echipe din tara, dar si catre alte sporturi, cum ar fi: rugby si baschet.

Ca jucator ti se ofera:

    - baza sportiva si teoretica,
    - echipamente de antrenament,
    - acces la o comunitate,
    - recunoastere internationala

Cand sunt antrenamentele?

Antrenamentele sunt programate in fiecare Marti si Joi de la ora 20:00, prioritatiile jucatoriilor sunt primordiale.

Este o problema daca nu sunt in conditie fizica?

In perioada de initiere, vei avea un program de adaptare la efort.

Exista Federatie de Fotbal American?

Da, mai multe informatii pe www.frfa.ro