Stiri fotbal american

Cele mai noi stiri despre Bucharest Warriors si fotbal american le puteti gasi pe www.facebook.com/BucharestWarriors

Parteneriat cu Miller Genuine Draft

Ce poate merge mai bine cu Fotbal American decat o bere americana?

Produsa pentru prima oara in 1883 de catre Frederick Miller  neamt de origine, emigrat in Milwaukee, Miller Genuine Draft este una dintre emblematicele beri ale Statelor Unite, la fel cum fotbalul american este unul dintre sporturile preferate ale americanilor.

Astfel, cele două pasiuni cu origini comune își dau întâlnire pe teren românesc, sărbătorind un parteneriat de succes Miller Geuine Draft a devenit cel mai important sponsor al nostru nu doar din dorința de a se asocia cu un sport de tradiție americană, ci și pentru complexitatea și forța pe care această bere și echipa Bucharest Warrriors le au în comun.

Entuziasmul acestei beri ne îndeamnă la experiențe noi, iar la fiecare final de meci ne este alături pentru a ne bucura împreună! Descoperă și tu mai multe despre Miller Genuine Draft aici: Jurnalul unui Connaisseur

fotbal american la bucharest warriors parteneri bere miller genuine draft 2

Calendar Meciuri Toamna 2015

Echipa de fotbal american Bucharest Warriors va sustine in aceasta toamna 7 meciuri de fotbal american.

Calendarul acestor evenimente va fi:

  1. 1 Octombrie 2015, ora 20:30 - Joc scoala - Locatie: Bucuresti
  2. 25 Octombrie 2015, ora 14:00 - Turneu Flag Football - Locatie: Bucuresti
  3. 29 Octombrie 2015, ora 20:00 - Joc scoala - Locatie: Bucuresti
  4. 7 Noiembrie 2015, ora 14:30 - Meci amical impotriva Resita Locomotives - Locatie: Stadion Gloria, Resita
  5. 15 Noiembrie 2015, ora 17:30 - Meci amical impotriva Bucharest Rebels - Locatie: Baza Sportiva Ion Tiriac, Bucuresti
  6. 22 Noiembrie 2015, ora TBA - Meci amical impotriva Cluj Crusaders - Locatie: TBA, Bucuresti
  7. 5 Decembrie 2015, ora 13:00 - Meci amical impotrvia Mures Monsters - Locatie: TBA, Mures

Bucharest Warriors va incheia anul 2015 cu 14 meciuri de fotbal american.

Sustinem Invictus Romania

Bucharest Warriors sustine Invictus Romania!

Bucharest Warriors se alătură cauzei Invictus Romania

Clubul de fotbal american Bucharest Warriors va începe din această toamnă să sprijine organizația Invictus Romania, ONG care ajută veteranii de război răniți pe câmpul de luptă. Organizatia a început din octombrie 2014 să colecteze fonduri pentru a trimite cel puțin un luptător rănit la ediția din mai 2016 a Jocurilor Paralimpice Invictus desfășurate în Orlando, Florida, SUA.

Prin evenimentele pe care le organizam ca asociație sportivă, meciuri oficiale, preselecții, deplasări în țară și în străinătate vom promova și o cauză socială, o cauză nobilă. Oamenii care pleacă în teatrele de război pentru a-și reprezenta țara merită mai mult decât o strângere de mână și o medalie la întoarcerea în țară. Ei merită mai mult decât o proteză, un scaun cu rotile sau un aparat auditiv. Toți militarii și veteranii merită o comunitate unde să socializeze, unde să simtă că sacrificiul pe care l-au făcut peste hotarele țării a fost unul pentru toți românii.

Noi suntem niște luptători pe terenul de fotbal, jucăm pentru puncte, sport și plăcerea jocului. Militarii sunt niște luptători care pe terenul de război ca reprezintă o natiune, un ideal, apără o cauză și salvează vieți.

XLVIII Years In The Making

October the 2nd, 2013 - My 18th birthday brought me the greatest present I have ever received, what every football fan desires, Super Bowl tickets. I am very lucky to say, that due to a very loving mother, I have witnessed the greatest event in sports: The Super Bowl XLVIII.

Even if you are familiar with football or not, you must have heard about the grandiose event that the Super Bowl is. If it’s not the obvious reason, you love football, maybe it’s because of the famously crazy commercials, or perhaps the incendiary halftime show, perhaps it’s the crazy numbers ($4 mil. for 30 seconds of commercial time) and hundred of millions viewers worldwide.

Continue Reading

Two countries, one language: football!

Our journey started on the 9th of November, very early in the morning. 15 of the Warriors united at Izvor (subway station) to head east to play their fellow brothers in language and sports from Chisinau, The Sentinels. A small bus, partly sponsored by Lugera The People Republic, took us on a 9 hour journey until we’ve reached our final destination. Almost one year went by since the Warriors were in Chisinau last time. However last time the two teams met was on the 20th of October, in Bucharest, when the Warriors

Continue Reading