Cele mai noi stiri despre fotbal american sunt pe www.facebook.com/BucharestWarriors

Și la sat există viață!

Bucharest Warriors a demarat prima ediție a campaniei "Și la sat există viață!", o campanie de sprijinire a familiilor din mediul rural ...care trăiesc la limita subzistenței.

Acum vom ajuta o familie formată din patru copii și trei adulți: o fetiță de 3 ani și jumătate, trei băieți de 18, 14 și 7 ani și jumătate din Satul Nou, comuna dâmbovițeană Corbii Mari.

Tatăl este singurul care muncește, dar momentan munca pe șantier a fost sistată din cauze necunoscute de el. Băiatul cel mare este încă la liceu și nu își poate ajuta financiar familia. Bunica copiilor are cancer în fază terminală. Această familie are o situație materială precară și are nevoie de ajutorul nostru pentru a-i ajuta să treacă mai ușor măcar peste lunile grele de iarnă. Orice ajutor este binevenit. Ei au nevoie de încălțăminte, haine, alimente de bază și materiale de construcții pentru a-și putea repara casa. Vă așteptăm alături de noi, pentru că împreună putem schimba ceva!

Vă mulțumim,

Pentru mai multe detalii:

Telefon: 0749.254.162 sau 0764.090.060

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.