Cele mai noi stiri despre fotbal american sunt pe www.facebook.com/BucharestWarriors

Sustinem Invictus Romania

Bucharest Warriors sustine Invictus Romania!

Bucharest Warriors se alătură cauzei Invictus Romania

Clubul de fotbal american Bucharest Warriors va începe din această toamnă să sprijine organizația Invictus Romania, ONG care ajută veteranii de război răniți pe câmpul de luptă. Organizatia a început din octombrie 2014 să colecteze fonduri pentru a trimite cel puțin un luptător rănit la ediția din mai 2016 a Jocurilor Paralimpice Invictus desfășurate în Orlando, Florida, SUA.

Prin evenimentele pe care le organizam ca asociație sportivă, meciuri oficiale, preselecții, deplasări în țară și în străinătate vom promova și o cauză socială, o cauză nobilă. Oamenii care pleacă în teatrele de război pentru a-și reprezenta țara merită mai mult decât o strângere de mână și o medalie la întoarcerea în țară. Ei merită mai mult decât o proteză, un scaun cu rotile sau un aparat auditiv. Toți militarii și veteranii merită o comunitate unde să socializeze, unde să simtă că sacrificiul pe care l-au făcut peste hotarele țării a fost unul pentru toți românii.

Noi suntem niște luptători pe terenul de fotbal, jucăm pentru puncte, sport și plăcerea jocului. Militarii sunt niște luptători care pe terenul de război ca reprezintă o natiune, un ideal, apără o cauză și salvează vieți.