Sponsorizare Bucharest Warriors

 Sportul in Romania din pacate nu este cel mai finantat domeniu, chiar daca viitorul noilor generatii se poate baza pe el. De aceea majoritatea echipelor, inclusiv Bucharest Warriors au programe de sponsorizare prin care pot primi ajutor in diferite forme pentru a facilitatea dezvoltarea. Cum am mai mentionat, misiunea Bucharest Warriors fiind de a promovava sportul si educatia sportiva pentru noile generatii, oricine poate contribui acestui scop prin diferite forme, una di ele fiind sponsorizarea.

De ce sa ne sposorizati?

Misiunea Bucharest Warriors este de a promova un mod activ de viata, a sportului si a valorilor de care pot profita noile generatii. Aceasta misiune este pus in executare prin diferite teluri, programe si activitati organizate de catre Bucharest Warriors.

O comunitate puternica in jurul acestui sport care sa sustina prin implicare, donatii si sponsorizari ar stimula si accelera dezvoltarea Bucharest Warriors si obtinerea rezultatelor in misiunea noastra. Oricine poate contribui acestei cauze cu timp, implicare, bani, voluntariat, bunuri, etc. Contactati-ne pentru a afla mai multe.

Pentru companii, implicare in dezvoltarea locala si nationala a comunitatilor sportive le poate aduce mai multe beneficii. Pe langa sentimentul de contributie, companiile pot profita si de urmatoarele beneficii:

  • Cresterea imaginii brandului
  • Constientizare si creare a vizibilitatii
  • Schimbare/consolidare a imaginii
  • Trafic online
  • Crestere vanzari
  • Afisare produse/brand
  • Benefiii clienti
  • Diferentiere a produselor fata de concurenta
  • Minimizare a bugetului de promovare

De ce Fotbal American?

Pentru ca este Nou, spectaculor si in crestere!

In anii '70 Fotbalul American a traversat Atlanticul si a inceput sa creasca in Europa si Asia. Astazi, Fotbalul American creste foarte rapid in comparatie cu alte sporturi, odata cu sustinatorii si practicantii acestui sport. Pentru a sarbatori acest lucru, NFL (Liga profesionista fe Fotbal American din Statele Unite) a decis sa organizeze cateva din meciurile sezonului regulat in Europa, si anume in Londra.

La nivel international exista IFAF (Federatia internationala de Fotbal American) care guverneaza dezvoltarea sportului si sustine echipele noi infiintate in toate tarile lumii. Misiunea IFAF este de a introduce Fotbalul American in jocurile Olimpice.

Din 2007 pana astazi, Fotbalul American s-a dezvoltat in continuu, ajungand de la o singura echipa cu 25 de jucatori la 12 echipe si la peste 5 editii al Campionatului National de Fotbal American. Echipe de fotbal American exista in judetele: Cluj, Timisoara, Bucuresti, Resita, Mures, Constanta, Prahova, Maramures.